Dove ja WAGGGS mahdollistavat kampanjan

Free Being Me on tehty yhteistyöllä

Dove ja Partiotyttöjen Maailmanliike WAGGGS työskentelevät yhdessä osallistaakseen nuoria ihmisiä

Mikä on Dove?

Dove on johtava henkilökohtaisen hygienian tuotemerkki, jolla on pitkäaikainen sitoutuminen
kehonkuvan ja itsetunnon parantamiseen. Doven Self-Esteem Project on kehitetty
tekemään todellisia muutoksia tavassa jolla tytöt ja pojat – tulevana uutena sukupolvena – hahmottavat ja omaksuvat kauneutta kehittääkseen itsetuntoaan, jotta he voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Tämä projekti on toteuttanut kattavaa tutkimusta itsetunnosta ja se on saavuttanut jo 13 miljoonaa nuorta.

Dove

Mikä on Partiotyttöjen Maailmanliitto, WAGGGS?

WAGGGS on suurin tytöille ja nuorille naisille omistettu vapaaehtoisliike. WAGGGS jäseniä on jo 10 miljoonaa 145 maassa. Myös Suomen Partiolaiset ovat WAGGGS:in jäsenjärjestö.

WAGGGS:in tavoitteena on auttaa tyttöjä ja nuoria naisia saavuttamaan täyden potentiaalinsa maailman vastuullisina kansalaisina. WAGGGS tuottaa jäsenjärjestöjensä avulla ja työskentelemällä suoraan nuorten kanssa arvopohjaista koulutusta elämäntaidoissa, johtajuudessa ja kansalaisuudessa.

WAGGGS

Yhteistyö

WAGGGS ja Dove työskentelevät yhdessä ja jakavat vision maailmasta, jossa tyttöjen ja poikien ei tarvitsisi murehtia ulkonäköään. WAGGGS ja Dove haluavat auttaa yhdessä tyttöjä ja poikia saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja välttämään huonon kehonkuvan asettamat esteet. Tämä ei ole mitään uutta! Dove ja kansalliset partiotyttöjen järjestöt ovat työskennelleet yhdessä jo yli vuosikymmenen auttaen nuoria kehittämään itsetuntoaan.

Free Being Me ohjelma on suunniteltu auttamaan meitä saavuttamaan visiomme. Se perustuu uusimpaan tutkimukseen siitä miten parantaa nuorten kehonkuvaa hauskojen, epävirallisten opettavaisten aktiviteettien kautta. Ohjelman pyrkimyksenä on tavoittaa 3.5 miljoonaa nuorta vuoteen 2016 mennessä. Suorittamalla tämän ohjelman ryhmäsi kanssa olet osa maailmanlaajuista liikettä, jonka tavoitteena on luoda positiivista ja pysyvää muutosta kokonaisen sukupolven kehonkuvaan ja itsetuntoon.

Ryhmänne on mahdollista saada aktiviteettimerkit ohjelman suoritettuanne. Merkki on oiva tapa palkita aktiviteettien suorittamisesti, sekä se auttaa näyttämään kuinka monta ihmistä on osallistunut Free Being Me –ohjelmaan eri puolilla maailmaa!

dove&wagggs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *